Ingredients
Per a 6 persones
-
2 manats d'espārrecs
-
75 g. d'avellanes
trossejades
-
el suc d'una llimona
-
250 g. de formatge de cabra suau (també es pot fer amb
feta)
-
Una mescla de fulles d'amanida (rúcula, escarola, enciam...)
-
Sal i pebre
-
4-6 cullerades d'oli d'oliva
|
Com fer-ho
-
Amanir els espārrecs i les avellanes amb 2 cullerades
d'oli d'oliva. Salar-ho.
-
Posar-ho al forn a 200ēC uns 12-15
m
-
Si agraden una mica més cuits, es poden bullir uns 5
minuts o precuinar-los al microones.
-
Fer una mescla amb el suc de la llimona,
el pebre bo i 4
cullerades d'oli d'oliva.
-
Ajuntar les amanides amb els espārrecs, trempar-ho amb la
mescla que hem fet.
-
Escampar per damunt el formatge trossejat.
|